Kære potentielle medlem

I vores klub får du 2 gratis ugers prøvetræning. Herefter skal du melde dig ind i klubben via denne hjemmeside.
For at komme til prøvetræning på et af voksenholdene skal du skrive til Henrik på følgende mail:
cheftraener snabela taekwondoklub.dk

For at komme til prøvetræning på et af børneholdene skal du skrive til Rasmus på følgende mail:
boerneholdet snabela taekwondoklub.dk

De vil fortælle dig om der er plads på diverse hold (læs mere om disse længere nede her på siden) eller under menupunktet "Hold/tilmelding".

Første træning

Hvad kræver det af dig? Mød op med et godt humør og medbring en drikkedunk. Kom i noget træningstøj som tillader at du kan sparke og bevæge dig.

Er Taekwondo noget for dig og ønsker du en dragt (dobog), så spørg træneren, som kan fortælle dig hvor sådan en kan købes.

Når du har fået dig en dragt skal man selvfølgelig også have et klubmærke på sin dragt, det kan købes af din træner for 50,- Kr. Er du i tvivl om hvor på din dobog du skal placere dit klubmærke, så spørg en af de andre eller din træner.

Begynder voksenhold

Faste træningstider: Tirsdag og torsdag kl. 19.30-21.00

På begynderholdet (momtongholdet) vil du blive introduceret til grundteknikker med fokus på diverse spark, slag og blokeringer. Du vil forholdsvis hurtigt komme til også at teste disse teknikker på puder. Vi træner kraftgenerering på puder. Senere i dit træningsforløb vil du bliver udfordret med nye teknikker. Herudover bliver du undervist i Taekwondokamp, tekniktræning, et- og treskridtskamp, selvforsvar og fysisk udholdenhed.

Læs mere her.

Øvet voksenhold

Faste træningstider: Tirsdag og torsdag kl. 18.00-19.30

På det øvede hold (eugolholdet) blive niveauet hævet, her vil du, udover at blive bedre til de teknikker du kan i forvejen, blive introduceret til få nye teknikker. Du vil blive undervist i kamp mod flere og selvforsvar med hjelme. Et- og treskridtskamp bliver delt op i tre niveauer, niveau 3 fokuserer på realistisk kamp og selvforsvar.

Udøvere fra begynderholdet rykker som udgangspunkt op på det øvet hold når de får blåt bælte med rød snip. Der er graduering ca. hver 3 måned. Hvornår du rykker op kommer an på din egen træningsindsats. Der vil være mulighed for at indgå i et coachforløb omkring din træning i samarbejde med dine instruktører.

Læs mere her.

Børnehold

Faste træningstider: ØTK Ninjapadder 5-8 år, lørdag kl. 11.00
Faste træningstider: Børnehold 9-14 år, mandag og onsdag kl. 18.00-19.30

Træningen på børneholdet er tilpasset børnenes alder og udviklingstrin. Træningen på ØTK ninjapadder er bygget op på leg, disciplin og Taekwondo øvelser, således at børnene får udviklet deres motorik samt deres motoriske intellekt under faste- men sjove rammer. Dette gælder også for træningen på børneholdet, men her vil børnene blive udfordret på et mere avanceret niveau i forhold til indlæring af takeondoteknikker, kamp og pudetræning.

Træningen på børneholdene fokuserer i høj grad på venskab, respekt, tillid og at hjælpe hinanden. Der er plads til alle i Taekwondo.

Læs mere om børneholdet her.
Læs mere om ØTK ninjapadder her.

Kamphold

Klubben har forskellige kamptrænere som skiftes til at afholde kamptræning om onsdagen efter børneholdet. Dette meldes ud på vores Facebookgruppe og til træning.

Teknikhold

Klubben har ikke noget fast teknikhold for tiden, men der bliver arrangeret ekstra træning i teknik op til gradueringer, stævner osv.

Ekstra træning

Vi har ekstra træning om fredagen, hvor der som regel vil være instruktører tilstede, de kan hjælpe undervejs i din selvstræning. Der bliver også afholdt ekstra træninger i boksning, kamp mod flere og crossfit/styrke og konditionstræning. Disse træninger ligger på forskellige tidspunkter i ugen, dette bliver meldt ud på Facebook. Alle medlemmer på alle niveauer kan deltage på disse hold efter aftale med instruktøren.